O úroveň lepší: Co umí vylepšený ČSOB Smart?

O úroveň lepší: Co umí vylepšený ČSOB Smart?

Přehlednější úvodní stránka, pohodlnější rozložení menu a navrch pár nových funkcí. Mobilní bankovnictví ČSOB Smart na konci září přichází s aktualizací, na kterou stojí za to se těšit. Objevte s námi, co všechno se změnilo. Věříme, že k lepšímu.

Úvodní stránka prokoukla

  1. Tipy pro vás

    Hned nahoru jsme přidali bubliny s tipy, jak lépe využívat naše služby, ale i s akčními nabídkami. Po rozkliknutí se dozvíte více.

  2. Rychlejší QR platby

    Placení QR kódy je tak populární, že nám stálo za to ho ještě zjednodušit. Na dlaždici u svého účtu jen kliknete na „QR platba“ a hned se načte foťák.

  3. Na hlavní stránce jen 3 hlavní produkty

    Na hlavní straně vidíte 3 produkty, které používáte nejčastěji (nebo které si sami určíte). Zbytek máte pořád po ruce pod tlačítkem „Další moje služby“.

  4. Může se vám hodit

    Vychytávky jako jízdenky na MHD nebo parkování byste možná v mobilním bankovnictví nečekali. Fungují ale perfektně, schválně si je vyzkoušejte.

  5. Nové spodní menu

    Své platební karty, virtuální asistentku Kate a e-shop s našimi službami teď máte stále na očích. A co nenajdete v přehledu nebo spodním menu, to si rozkliknete v Menu.

TIP: Skrytí zůstatků

Když si potřebujete něco vyřídit ve Smartu třeba v tramvaji a nechcete, aby vám lidi přes rameno lustrovali zůstatky, prostě si citlivé údaje skryjete. Slouží k tomu ikona s okem vpravo nahoře.

Nové funkce ve Smartu

  • PDF potvrzení – Smart vám vytvoří potvrzení o platbě, o zůstatku nebo o vedení účtu. PDF dokument si stáhnete do mobilu nebo pošlete e-mailem, kam bude potřeba. Všechno najdete v záložce Menu – Výpisy a potvrzení k účtu.

  • Úspory energií – V sekci „Může se vám hodit“ na úvodní stránce si můžete srovnat ceny energií od jednotlivých dodavatelů, dozvědět se, jak využít státní dotace nebo si propočítat náklady rekonstrukci bydlení a zajistit si financování. Koukněte a inspirujte se.

  • Převedení jednorázové platby na trvalou – V detailu zaúčtované odchozí platby přibyla možnost „Vytvořit trvalý příkaz“. Kromě políček, která už máte vyplněná, doplníte název, frekvenci, případně datum poslední splátky.

  • Dát vědět příjemci – Pomocí obrázkového GIFu můžete dát vědět předem příjemci, že mu zasíláte platbu. Po odeslání platby se nabídne možnost „Dát vědět příjemci“. Spolu s obrázkem pošlete e-mailem nebo WhatsAppem i informace o platbě.

  • Vaše sleva na pojištění – V sekci E-shop – Pojištění vám ukážeme slevu na jednotlivá pojištění přímo pro vás. Hned víte, kolik ušetříte na Pojištění vozidel, Pojištění domácnosti a stavby nebo na Životním pojištění.

  • Výhody karty Mastercard – Nově v sekci Karty přibude volba „Výhody karty Mastercard“, kde vám zobrazíme výhody, které ke své kartě můžete čerpat.

  • Nastavení velikosti písma aplikace u iOS – Velikost písma nastavená v telefonu se nově promítne i ve Smartu. Velikost si lze nastavit v telefonu pod Nastavení – Zobrazení a jas – Velikostí textu.

Ještě vylepšený Smart nemáte? Většinou stačí počkat

Vylepšená úvodní stránka a nové funkce ve Smartu startují 26. září. Pokud máte nastavené automatické aktualizace, stačí jen počkat. Nemáte nastavené automatické aktualizace, nebo si prostě nejste jistí? Zkontrolujte si to:

  • Android: v aplikaci Obchod Play klikněte vpravo nahoře na ikonu s vaším profilem. Zvolte Nastavení > Nastavení sítě > Automatické aktualizace aplikací.
  • iOS: otevřete Nastavení > App Store > Automatické stahování (Aktualizace aplikací).

Jak na Androidu, tak na iOSu máte na výběr, jestli váš mobil bude čekat na Wi-Fi připojení, nebo bude aktualizace stahovat hned jak vyjdou, klidně i přes mobilní data.

 

09/2023

 

Přečtěte si také

Tipy a návody
Od 26. října už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč.
Tipy a návody
Co s hromadou mincí, jakmile naplníte prasátko? Zajděte do banky nebo na poštu a vložte si je zdarma na účet. Přečtěte si, jak na to.
Tipy a návody
Vzpomenete si na své limity na své platební kartě? Jak často je měníte? A k čemu je to dobré? Pojďme si objasnit, jaké funkce vlastně limity na kartách mají.